Volunteer in Africa  
 
 

Frivillig arbeid turer i Afrika

Volunteer i Afrika er en organisasjon dedikert til å spre informasjon om frivillig arbeid og frivillige turer programmer i Afrika. Vi er også opptatt av å organisere et bredt spekter av frivillig arbeid og internship-programmer frivilligheten i Ghana for enkeltpersoner og grupper av alle størrelser. Vår nettside gir gratis informasjon om turen attraksjoner i Ghana og annen relevant informasjon som trengs i planleggingen av en vellykket tur til Ghana.

Våre utlandet programmer i Ghana med frivillig arbeid i området av barnehjemmet hjelp, undervisning, helsetjenester,Christian Religion, medier og journalistikk, Law, sport, utvikling av lokalsamfunn og andre. Frivillige kan delta i de fleste av programmene når som helst hele året. Personer med alderen 16 til 70 år, noen religion, rase eller nasjonalitet er tillatt å delta i programmet. Frivillige jobber sammen med lokale fagpersoner. Intern-student-frivillige observere og bistå i arbeidet med den lokale fagfolk og tjene under oppsyn av fagfolk.

Personer uten spesielle ferdigheter, faglige kvalifikasjoner, faglig kunnskap eller tidligere erfaring kan frivillig i noen av våre programmer i Ghana. Våre planer er ikke laget bare for studenter på ferie, noen fra et yrke eller ikke faglig bakgrunn er tillatt til frivillige med oss så langt som de har motivasjon, karisma, initiativ, drive og medfølelse for å hjelpe underprivilegerte overvinne utfordringer og deres kamp for verdighet.

Deltakerne opphold med nøye utvalgte, respektable vertsfamilier i et hjem opphold innstilling. Det finnes også andre former for overnatting som high school sovesaler i videregående skole ferietid. Alle måltider, renset / mineral flaskevann og overnatting er inkludert.Periode av deltakelse perioden er for kort mellomlang og lang sikt, 1 til 26 uker.

Vårt arbeid fremmer internasjonalt samarbeid, vennskap, tverrkulturell eksponering, kulturelle nedsenking, fred, forståelse, solidaritet og bryter nytt grunnlag for bærekraftig sosial-økonomisk utvikling gjennom frivillig arbeid og frivillighet-internships programmer i Ghana. Vi vil derfor ønske deg velkommen til å delta i vårt program og vi vil bli hedret av din deltagelse. Vennligst pass på vår informasjon til dine venner og andre fremtidige og potensielle frivillige!©   |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved