Volunteer in Africa  
 
 

Frivillige i Afrika

Frivillige i Afrika er en organisation med det formål at formidle information om frivilligt arbejde programmer i Afrika og organisere en bred vifte af frivilligt arbejde og praktikplads-volontør muligheder i Ghana.

Områder frivilligt arbejde muligheder vi tilbyder i Ghana omfatter børnehjem bistand, undervisning, sundhedsvæsen, Christian Religion, edb-uddannelse, medier og journalistik, jura, sport, street kids uddannelse og sundhedspleje og andre sociale og samfundsmæssige udvikling. Deltage i vores frivillige arbejde program er ideelt til enkeltpersoner og grupper af enhver størrelse.

Volontører kan deltage i de fleste af vores programmer i Ghana som helst tidspunkt af året, og hele året rundt og arbejde som en del af et team. Mennesker med aldre fra 17 til 65 år, enhver religion, erhverv, race eller nationalitet, er velkomne til at deltage i programmet. Deltagerne ophold med nøje udvalgt, respektable værtsfamilier med godt omdømme. Alle måltider, flaskevand og logi er forudsat. Periode for deltagelse er for en kort, mellemlang eller lang sigt, 1 til 21 uger.

Vores arbejde fremmer internationalt samarbejde, venskab, tværkulturelle eksponering, fred, forståelse, solidaritet og pauser nye grunde til bæredygtig socio-økonomisk udvikling gennem frivilligt arbejde programmer i Ghana.

Derfor hilser vi dig til at deltage i vores programmer, og vi vil blive hædret ved din deltagelse. Please viderebringe vores information til dine venner og andre fremtidige og potentielle frivillige!

© 2008  |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved