Volunteer in Africa  
 
 

Frivilligt arbejde ture i Afrika

Volontør i Afrika er en organisation med det formål at formidle information om frivilligt arbejde og frivillige-ture programmer i Afrika. Vi er også dedikeret til at organisere en bred vifte af frivilligt arbejde og praktik-frivilligt-programmer i Ghana for enkeltpersoner og grupper af enhver størrelse. Vores hjemmeside giver gratis information om turen attraktioner i Ghana og andre relevante oplysninger, der er nødvendige i planlægningen af et vellykket tur til Ghana.

Vores udlandet programmer i Ghana omfatter frivilligt arbejde inden for børnehjemmet bistand, undervisning, sundhedsvæsen,Christian Religion, medier og journalistik, jura, sport, udvikling af lokalsamfundet og andre. Frivillige kan deltage i de fleste af de programmer, når som helst hele året rundt. Mennesker med alderen fra 16 til 70 år, til nogen religion, race eller nationalitet er velkomne til at deltage i programmet. Frivillige arbejder sammen med lokale fagfolk. Intern-elev-frivillige observere og bistå i arbejdet i de lokale fagfolk og tjene under tilsyn af de professionelle.

Mennesker uden særlige kvalifikationer, faglige kvalifikationer, akademisk viden eller tidligere erfaring kan melde sig frivilligt i nogle af vores programmer i Ghana. Vores programmer er ikke kun designet til universitetsstuderende på ferier, nogen fra ethvert erhverv eller manglende faglige baggrund er velkomne til frivilligt med os, så vidt de har motivationen, karisma, initiativ, drive og medfølelse til at bistå de underprivilegerede overvinde deres udfordringer og deres kamp for værdighed.

Deltagerne ophold med nøje udvalgte, respektable værtsfamilier i et hjem ophold indstilling. Der er også andre former for indkvartering til rådighed såsom høj skolesovesale i gymnasiet ferie tid. Alle måltider, renset / mineral-vand på flaske og logi er fastsat. Periode for deltagelse periode er for kort mellemlang og lang sigt, 1 til 26 uger.

Vores arbejde fremmer det internationale samarbejde, venskab, tværkulturel eksponering, kulturel fordybelse, fred, forståelse, solidaritet og pauser nye grunde for en bæredygtig social og økonomisk udvikling gennem frivilligt arbejde og frivilligt arbejde, praktikophold programmer i Ghana. Vi er derfor velkommen til at deltage i vores programmer, og vi vil blive æret af din deltagelse. Venligst viderebringe vores information til dine venner og andre potentielle og potentielle frivillige!©   |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved