Volunteer in Africa  
 
 

Frivilligt arbete turer i Afrika

Volontär i Afrika är en organisation för att sprida information om volontärarbete och volontär-Tours program i Afrika. Vi ägnar också att organisera ett brett spektrum av frivilligt arbete och praktik-program som volontär i Ghana för individer och grupper av alla storlekar. Vår webbplats tillhandahåller gratis information om turnén sevärdheter i Ghana och annan relevant information som behövs vid planeringen av en lyckad resa till Ghana.

Våra utomlands program i Ghana omfatta ideella arbetet inom området för barnhemmet stöd, undervisning, hälsovård, Christian Religion, media och journalistik, juridik, sport, samhällsutveckling och andra. Volontärerna kan delta i de flesta program som helst året runt. Människor med åldrar från 16 till 70 år, religion, ras eller nationalitet är accepterade att delta i programmet. Volontärer arbetar tillsammans med lokala yrkesmän. Intern-student-volontärer observera och bistå i arbetet med de lokala fackmän och tjäna under överinseende av personal.

Personer utan specialkunskaper, yrkeskompetens, akademisk kunskap eller tidigare erfarenhet kan volontär i några av våra program i Ghana. Våra program är inte bara utformade för högskolestuderande på semestrar, någon från något annat yrke eller icke professionell bakgrund är accepterade att arbeta som volontär med oss den mån de har motivation, utstrålning, initiativ, driva och medkänsla för att hjälpa de fattiga övervinna sina utmaningar och deras kamp för värdighet.

Deltagarna bor med noggrant utvalda, respektabel värdfamiljer hemvistelse inställning. Det finns också andra former av logi finns exempel gymnasiet sovsalar under gymnasiet semester. Alla måltider, renat / mineralvatten på flaska vatten och logi tillhandahålls. Period deltagande period är för kort medellång och lång sikt, från 1 till 26 veckor.

Vårt arbete främjar internationellt samarbete, vänskap, cross-cultural exponering, kulturella nedsänkning, fred, förståelse, solidaritet och bryter ny grund för en hållbar social och ekonomisk utveckling genom frivilligt arbete och volontärarbete-praktik program i Ghana. Därför välkomnar vi dig att delta i våra program och vi kommer att hedras av ditt deltagande. Vänligen vidarebefordra vår information till dina vänner och andra potentiella och potentiella volontärer!©   |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved