Volunteer in Africa  
 
 

Vapaaehtoistyöt Afrikassa

Vapaaehtoistyöt Afrikassa on organisaatio omistettu levittämällä tietoa vapaaehtoistyöstä ohjelmia Afrikassa ja järjestää monenlaisia vapaaehtoistyöstä ja harjoittelujaksosta-vapaaehtoisten mahdollisuuksia Ghanassa.

Alueet vapaaehtoistyötä mahdollisuuksia voimme tarjota Ghanassa sisältää orpokodin apua, opetuksen, terveydenhuollon, Christian Uskonto, atk-koulutusta, median ja journalismin, laki-, urheilu-, katu kids koulutus ja hoito-ja muut sosiaaliset ja yhteisön kehitystä. Osallistujamaiden meidän vapaaehtoistyötä ohjelma on ihanteellinen yksilöiden ja ryhmien minkä kokoisia tahansa.

Nuoret voivat osallistua suurin osa ohjelmista Ghana tahansa tämän vuoden ja ympäri vuoden ja työskennellä osana tiimiä. Henkilöt, joilla on ikäryhmissä 17-65 vuotta, mitään uskontoa, ammatin, rotuun tai kansallisuuteen on hyväksytty osallistumaan ohjelmaan. Osallistujat pysyä huolellisesti valittu, kunnioitettavan isäntäperheiden kanssa hyvä maine. Kaikki ateriat, pullotetun veden ja majoitus tarjotaan. Määräaika osallistumiselle on, että lyhyellä, keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä, 1-21 viikkoa.

Työmme edistää kansainvälistä yhteistyötä, ystävyyttä, kulttuurien altistumisen, rauhaa, ymmärtämystä, yhteisvastuuta ja taukojen uusia perusteita kestävän sosiaalis-taloudellisen kehityksen kautta vapaaehtoistyötä ohjelmat Ghanassa.

Olemme siis tyytyväisiä voit osallistua ohjelmistamme ja meillä on kunnia sinulle osallistumista. Ole hyvä ja välittää tietojen ystävillesi ja muut tulevat ja mahdolliset vapaaehtoiset!

© 2008  |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved