Volunteer in Africa  
 
 

Volunteer i Afrika

Volunteer i Afrika er en organisasjon dedikert til å spre informasjon om frivillig arbeid programmer i Afrika og organiserer et bredt spekter av frivillig arbeid og internship-volunteer mulighetene i Ghana.

Områder frivillig arbeid mulighetene vi tilbyr i Ghana inkluderer barnehjem hjelp, undervisning, helsevesen, Christian Religion, datamaskin trening, medier og journalistikk, juss, sport, street barna utdanning og omsorg og andre sosiale og samfunnets utvikling. Deltar i frivillig arbeid er ideelt for enkeltpersoner og grupper av alle størrelser.

Frivillige kan delta i de fleste av våre programmer i Ghana helst av året og hele året og jobber som en del av et team. Personer med alderen fra 17 til 65 år, noen religion, yrke, rase eller nasjonalitet er tillatt å delta i programmet. Deltakere opphold med nøye utvalgte, respektabel vert for familier med godt rykte. Alle måltider, flaskevann og overnatting tilbys. Periode av deltakelse for en kort, mellomlang og lang sikt grunnlag, 1 til 21 uker.

Vårt arbeid fremmer internasjonalt samarbeid, vennskap tverrkulturell eksponering, fred, forståelse, solidaritet og bryter ny grunn til bærekraftig samfunnsøkonomisk utvikling gjennom frivillig arbeid programmer i Ghana.

Vi ønsker deg velkommen til å delta i vårt program og vi skal bli æret av deltakelse. Vennligst pass på vår informasjon til dine venner og andre aktuelle og potensielle frivillige!

© 2008  |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved