Volunteer in Africa  
 
 

Vrijwilligers in Afrika

Vrijwilligers in Afrika is een organisatie die zich inzet voor het verspreiden van informatie over vrijwilligerswerk programma's in Afrika en het organiseren van een breed scala van vrijwilligerswerk en stage-vrijwilliger in Ghana.

Gebieden vrijwilligerswerk kansen bieden wij in Ghana omvat weeshuis bijstand, onderwijs, gezondheidszorg, Christian Religion, computer opleiding, media en journalistiek, recht, sport, straatkinderen onderwijs en zorg en andere sociale en maatschappelijke ontwikkeling. Deelnemen aan onze vrijwilligerswerk programma is ideaal voor individuen en groepen van elke omvang.

Vrijwilligers kunnen ook deelnemen aan de meeste van onze programma's in Ghana op elk moment van het jaar en het hele jaar door en werken als onderdeel van een team. Mensen met een leeftijd van 17 tot 65 jaar, elke religie, beroep, ras of nationaliteit worden aanvaard om deel te nemen aan het programma. De deelnemers verblijven met zorgvuldig geselecteerde, respectabele gastgezinnen met een goede reputatie. Alle maaltijden, gebotteld water en de accommodatie zijn voorzien. Duur van de deelname is voor een korte, middellange of lange termijn, 1 tot 21 weken.

Ons werk bevordert internationale samenwerking, vriendschap, cross-culturele blootstelling, vrede, begrip, solidariteit en breekt nieuwe gronden voor duurzame sociaal-economische ontwikkeling door middel van vrijwilligerswerk programma's in Ghana.

Daarom verwelkomen we u om deel te nemen aan onze programma's en zullen we vereerd door uw deelname. Gelieve onze informatie doorgeven aan je vrienden en andere kandidaat-en potentiële vrijwilligers!

© 2008  |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved