Volunteer in Africa  
 
 

Vrijwilligerswerk in Afrika reizen

Vrijwilliger in Afrika is een organisatie die zich inzet om de verspreiding van informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligers-tours programma's in Afrika. Wij zijn ook gewijd aan het organiseren van een breed scala aan vrijwilligerswerk en stage-programma's vrijwilligerswerk in Ghana voor individuen en groepen van elke omvang. Onze website biedt gratis informatie over de tour attracties in Ghana en andere relevante informatie die nodig is bij de planning van een succesvolle reis naar Ghana.

Onze programma's in het buitenland in Ghana zijn vrijwilligerswerk op het gebied van weeshuis bijstand, onderwijs, gezondheidszorg, Christian Religion, Media en Journalistiek, Recht, sport, gemeenschapsontwikkeling en anderen. Vrijwilligers kunnen deelnemen aan de meeste van de programma's op elk gewenst moment het hele jaar. Mensen in de leeftijd 16 tot 70 jaar, elke religie, ras of nationaliteit worden aanvaard om deel te nemen aan het programma. Vrijwilligers werken samen met plaatselijke professionals. Intern-student-vrijwilligers te observeren en te helpen bij het werk van de lokale professionals en dienen onder toezicht van de professionals.

Mensen zonder speciale vaardigheden, beroepskwalificaties, academische kennis of eerdere ervaring als vrijwilliger in een aantal van onze programma's in Ghana. Onze programma's zijn niet alleen bedoeld voor universitaire studenten op vakantie, iemand van een beroep of een niet-professionele achtergrond worden geaccepteerd als vrijwilliger met ons, voor zover ze de motivatie, uitstraling, initiatief, drive en het mededogen van de kansarmen hun uitdagingen te overwinnen en te helpen hun strijd voor de waardigheid.

Deelnemers verblijven met zorgvuldig geselecteerde, respectabele gastgezinnen in een huis verblijf instelling. Er zijn ook andere vormen van accommodatie beschikbaar zoals slaapzalen middelbare school tijdens de middelbare school vakantie tijd. Alle maaltijden, gezuiverd / mineraal water in flessen en accommodatie zijn voorzien. Duur van de deelname periode is voor de korte middellange en lange termijn, 1 tot 26 weken.

Ons werk bevordert de internationale samenwerking, vriendschap, cross-culturele blootstelling, culturele onderdompeling, vrede, begrip, solidariteit en breekt nieuwe gronden voor duurzame sociaal-economische ontwikkeling door middel van vrijwilligerswerk, stages en vrijwilligerswerk-programma's in Ghana. Wij zijn dan ook welkom om deel te nemen aan onze programma's en we zullen vereerd door uw deelname. Please pass op onze informatie aan uw vrienden en andere prospectieve en potentiële vrijwilligers!©   |    Copyright Volunteer In Africa    |    All Rights Reserved